Оперативна інформація станом на 16:30 по поривам на Дністровському водогоні.

З насосної станції Шубранець на РЧВ Попова йдуть дві лінії магістрального водопроводу, вони обидві наповнюють водою резервуари чистої води на Попова.

Від п’ятниці 26 червня на трубі діаметром 900 мм відбулось два прориви на повітряній лінії – ділянка труби, яка знаходиться на опорах поблизу с. Біла. На жаль, сьогодні зафіксували ще один прорив, вище, в районі вулиці Золочівської. Працівники підприємства проводять ремонтні роботи, усувають аварійну ділянку безпосередньо на місці прориву. Роботи проводились без відключення від водопостачання наповнюючи при цьому резервуари чистої води.

Паралельна труба діаметром 1000 мм також не витримала навантаження. Після того, як по датчиках в диспетчерській почав падати тиск на цьому об’єкті, аварійна бригада виявила одразу два витоки на даній трубі поблизу водозабору «Очерет». Один станом на 14 годину дня ліквідували, проїзд до другого ускладнений – замулену воду дуже важко відкачувати з місця аварії.

 

Через те, що робота обох ліній магістрального водогону ускладнена, було прийняте рішення обмежити подачу води в нічний час.

Наші бригади працюють на повну потужність. Дякуємо за розуміння!