На урочистому зібранні керівник підприємства Борис Максимюк звернувся до колективу:
     «В далекому 1895 році в листопаді місяці почав працювати Водоканал в місті Чернівці. Із Рогізної в помешкання чернівчан було подано перші літри води. Пізніше була збудована водопровідна та каналізаційна системи, які діють і сьогодні і обслуговуються колективом Водоканалу.
     Коли ми разом  – це один великий і міцний колектив, завдяки якому чернівчани в кранах мають воду та справно працює каналізація.
    На підприємстві працює більше 700 чоловік і результатом щоденних зусиль кожного з нас є безперебійна робота підприємства Водоканал!
      Незважаючи на складнощі сьогодення, водоканальці не втрачають ні відповідальності, ні працелюбства.
       Я вітаю всіх, хто присутній в цій залі та тих,  хто сьогодні задіяний на різних постах пов’язаних з клопіткою роботою, яка називається Водоканал.
      Дякую кожному працівнику за відданість своїй справі, за злагодженість в роботі та високий професіоналізм.
     Бажаю Вам, міцного здоров’я, добробуту, успіхів, оптимізму, натхнення в щоденній праці, реалізації творчих планів та нових успіхів.
           Вітаю всіх зі святом!»

   Також водоканалівців привітали перший заступник Чернівецького міського голови Дмитро Сірман, зазначивши, що при цій нелегій роботі вдячний усім співробітникам за якісну та доброчесну роботу. Також він вручив подяки та грамоти співробітникам КП «Чернівціводоканал». Урочисті нагороди отримали члени колективу і від профкому підприємства і від начальника – Бориса Григоровича Максимюка!