14 листопада 2017 року в приміщенні комунального підприємства “Чернівціводоканал” відбулося засідання техніко-економічної ради підприємства, на яке були запрошені депутат Чернівецької міської ради Юрій Бурега, член виконавчого комітету Чернівецької міської ради Антоніна Бабюк, голови чернівецьких ЖБТ та ОСББ.

На засіданні розглядали питання щодо стану розрахунків за надання послуг з водопостачання та водовідведення за поточний рік, нарахування штрафних санкцій ЖБТ, ОСББ за порушення, які були виявлені інспекцією по контролю за реалізацією та обліком послуг КП «Чернівціводоканал».

Серед порушень найчастіше трапляються: неповна оплата за надання послуг з водопостачання та водовідведення, відсутність пломби на лічильнику тощо. Кожний випадок розглядався окремо, оскільки далеко не завжди порушення договірних відносин є свідомим (наприклад, через помилку банку гроші не надійшли на рахунок підприємства).

Враховуючи пояснення надані споживачами, члени техніко-економічної ради зобов’язали їх у місячний термін усунути виявлені порушення.