За результатами процедури відбору Консультантів відповідно до Керівних принципів KfW щодо призначення Консультантів у Фінансовому співробітництві з країнами-партнерами визначено переможця та 7 червня 2016 року укладено Договір про надання консультаційних послуг між комунальним підприємством «Чернівціводоканал» та асоціацією GKW Consult GmbH (м. Мангейм, Німеччина) та GFA Consulting Group (м. Гамбург, Німеччина), представлена GKW Consult GmbH, яка підтримується своїми визначеними субпідрядниками Інститутом місцевого розвитку (Суб-консультант) (м. Київ, Україна) та ПП «РЕМВОДПЛАСТ ПЛЮС» (Суб-консультант) (м. Київ, Україна).
Консультаційна підтримка в ході супровідних заходів, яку здійснює GKW Consult GmbH (далі – Технічний консультант) передбачає підготовку базової/кінцевої проектної та тендерної документації, допомогу підприємству в ході тендерних закупівель та укладення договорів, а також нагляд за будівництвом
Консультаційна підтримка в ході супровідних заходів, яку здійснює GFA Consulting Group (далі – Інституційний консультант) передбачає розробку організаційної структури КП «Чернівціводоканал»; розробку стратегії, бізнес-плану; удосконалення бухгалтерського обліку, фінансового менеджменту та моніторингу; покращення комерційних операцій та клієнтської бази; поліпшення технічних операцій та технічної бази даних; управління зв’язками з громадськістю; розвиток людських ресурсів.

Адреса Консультанта:
GKW Consult GmbH
Augustaanlage 67
D-68165 Mannheim
Germany

Загальна сума договору складає 2 599 598 євро.