У середу, 07 квітня 2021 року, заступник чернівецького голови Василь Зазуляк представив колективу КП “Чернівціводоканал” нового керівника підприємства – Андрія Колесника.

Новопризначений Андрій Колесник привітав колектив, коротко розповів про себе та свою трудову діяльність. Він повідомив, що має намір спільними зусиллями з кожним підрозділом детально опрацювати та вивчити ситуацію, яка сьогодні є на підприємстві.

“На жаль, сьогодні підприємству складно – як фінансово, так і технічно. Я прийшов сюди як антикризовий менеджер і впевнений, що разом з вами ми зможемо вивести підприємство з кризи. Я бачу тут і втрати, і можливості. З грецької слово “криза” перекладається як “розвиток”, тож потрібно розуміти, що ми маємо не тільки проблеми та втрати, а й можливості. Спільними зусиллями, я впевнений, що у нас це все вийде”

Своїм завданням на найближчий час Андрій Колесник бачить розробку та представлення співробітникам, профільному департаменту, міському голові та й усім чернівчанам конкретні кроки плану виходу КП “Чернівціводоканал” з нинішньої ситуації.

“Я хочу вивчити та розібратись у кожному напрямку діяльності КП “Чернівціводоканал”, зрозуміти слабкі та сильні сторони кожного відділу і спільно зі співробітниками підприємства впровадити необхідні зміни в життя”

Від слів перейшли до справ: одразу після офіційного представлення Андрій Колісник разом зі своїм заступником Тарасом Бабухом відвідав кожний відділ КП “Чернівціводоканал” та особисто познайомився з кожним співробітником.

Біографічна довідка:

Андрій Колесник народився у Чернівцях, закінчив Буковинський державний медичний університет, має міжнародний диплом МВА.

З 2005 по 2017 займав посаду генерального директора на ТДВ “Буковина-АВТО”

З 2019 по 2021 рік працював генеральним директором ТД “Укркава”