В рамках щорічної виставки технологічного обладнання WOD-KAN 2022 у польському місті Бидгощі Фундація водоканалів Республіки Польща організувала для делегації з України спеціальні комунікаційні площадки.

На запрошення польської асоціації на виставку прибули представники українських водоканалів, які зазнали найбільших руйнувань, водоканалів, які межують з кордонами бойових дій, водоканалів, які прийняли найбільше мешканців. Також були присутні члени Національної комісії з регулювання ринку послуг, представники Міністерства регіонального розвитку, волонтери та інші члени Асоціації водоканалів України.

Ділився досвідом і керівник КП “Чернівціводоканал” Андрій Колесник. Зокрема, він розповів, що після початку війни місто прийняло і розмістило дуже багато біженців, що спричинило посилене навантаження на каналізаційні мережі. Було досягнуто кілька важливих домовленостей по подальшому розвитку водоочищення в Чернівцях, але про це повідомимо пізніше.

Підтримка польських колег, за словами Андрія Колесника, вражає. Всі пропонують допомогу, всі висловлюють слова підтримки, всюди лунає «Слава Україні».

Спільно з друзями – переможемо!

<
>