Не секрет, що для того, щоб отримати омріяні квадратні метри, на «квартирній черзі» треба чекати роками і навіть десятиліттями. В свою чергу, підприємство пишається тим, що є одним з небагатьох, де забезпечують житлом своїх співробітників.

З останніх позитивних прикладів можемо розповісти, що у 2013 році за сприяння Секретаря Міської ради Михайлішина В.М. наше підприємство КП «Чернівціводоканал» спільно з «Чернівціжитлобуд» заключили угоду, згідно якої звели житловий будинок, а співробітники-черговики КП «Чернівціводоканал» отримали квартири.

У лютому 2019 року працівники КП «Чернівціводоканал» отримали ключі від тепер уже власних семи квартир. На підприємстві з більш ніж семи сотнями співробітників ще більше 50 родин стоять в черзі на житло ще з 1987 року. І вони сподіваються його отримати!

Саме для того, щоб упередити процес будівництва та надання квартир, підприємство постійно звертається до Чернівецької міської ради та Чернівецького міського голови з лобіюванням «земельного» та «квартирного» питань.

На прохання профкома та безпосередньо колективу, звернулись до міської ради у грудні 2018 року про виділення ще однієї земельної ділянки з резервів міського фонду. Кілька разів розгляд цього звернення відкладався, однак нещодавно стало відомо про те, що рішення про передачу земельної ділянки на баланс КП «Чернівціводоканал» буде розглядатись на жовтневій сесії Чернівецької міської ради.

Сподіваємось, що і ті 50 родин, які наразі перебувають на квартирній черзі підприємства, теж матимуть власні «квадратні метри» як подяку за сумлінну багаторічну працю.