Шановні друзі!

Дякуємо усім учасникам конкурсу «Економія води – збереження ресурсів» та небайдужим чернівчанам, які підтримали проект своїм голосуванням.

Конкурс відбувся в рамках  “Проекту муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1”, що фінансується коштом Німецького банку розвитку KfW під гарантії Урядів України та Німеччини, а також за рахунок коштів Інвестиційного фонду сусідства (NIF) Європейського Союзу.

З огляду на велику кількість цікавих робіт прийнято рішення нагородити подарунками, сертифікатами та грамотами усіх без винятку учасників  конкурсу та збільшити кількість тих, хто поїде до Аквапарку м. Хмельницький.

Дев’ять  переможців інтернет-голосування, три  фаворита голосування в галереї «Вернісаж», три автори кращих, на думку партнерів проекту, малюнків, поїдуть розважатися в Аквапарк м. Хмельницький. Кожний учасник бере з собою супроводжуючого – батька або вчителя.

Більш детально про умови поїздки буде повідомлено на Урочистому нагородженні переможців, яке відбудеться наступного тижня. Місце, дату та час нагородження буде повідомлено додатково.

Дякуємо усім за участь, бережіть воду!