Церемонія нагородження та вручення призів і подарунків відбулась в сесійній залі Чернівецької міської ради. Діти, чекаючи Олексія Каспрука, фотографувалися та роздивлялися портретну галерею Ратуші.

Кожному, хто брав участь у заході, подякували головний освітянин міста Сергій Мартинюк, керівник КП “Чернівціводоканал” Анатолій Чабан та Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

Призи підготували в рамках співпраці України та Європейського союзу, зокрема в рамках реалізації проекту “Проекту муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1”, що фінансується коштом Німецького банку розвитку KfW під гарантії Урядів України та Німеччини, а також за рахунок коштів Інвестиційного фонду сусідства (NIF) Європейського Союзу.

З огляду на велику кількість цікавих робіт було прийнято рішення нагородити подарунками, сертифікатами та грамотами усіх без винятку учасників та збільшити кількість тих, хто поїде до Аквапарку м. Хмельницький.

9 переможців інтернет-голосування, 3 фаворита з галереї «Вернісаж», 3 автори кращих, на думку партнерів проекту, малюнків, поїдуть розважатися в Аквапарк м. Хмельницький. Кожний переможець візьме з собою супроводжуючого.

Конкурс “Економія води-збереження ресурсів” офіційно завершено!

<
>