Дорогі чернівчани, в цей складний час поділяємо ситуацію, що склалася в місті під час введення карантину та прикладаємо  максимум зусиль, щоб забезпечити безперебійне функціонування підприємства “Чернівціводоканал”, та безперебійну подачу води мешканцям міста!
На забезпечення усіх процесів з підготовки питної води, очищення стоків, ремонту мереж та обслуговування обладнання потрібні кошти, єдиним джерелом яких є платежі населення за комунальні послуги, просимо Вас з розумінням віднестись до вчасних розрахунків за надані послуги водопостачання та водовідведення!   
Завдяки вам ми вчасно:
✅ закуповуємо реагенти для знезараження води,
✅ оплачуємо електроенергію, що витрачається на підготовку питної води,
✅ купуємо матеріали для ремонту водопровідних і каналізаційних мереж,
✅ виплачуємо зарплату тим, хто забезпечує безперебійне водопостачання та водовідведення в складних умовах карантину,
✅ забезпечуємо запчастинами і пальним спецтранспорт.
 Додаткові витрати на доставку персоналу у великих містах, де скорочено громадський транспорт, засоби захисту та дезінфекції вимагають додаткових витрат. 
Сподіваємось, що ситуація з коронавірусом в м. Чернівці буде вирішена та ми всі повернемось до звичного ритму життя.
З повагою ставимось до наших абонентів, завчасно вдячні за розуміння і повторно, просимо проводити розрахунки за надані Вам послуги нашим підприємством. 
Бажаємо Вам здоров’я!
Для уточнення інформації щодо оплати просимо звертатись за телефонами абонентного відділу (0372) 52-58-58, (0372) 52-23-94, 099-152-58-58, 067-374-07-09.