В рамках реалізації “Проекту муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1”, який фінансується коштом Європейського союзу через Німеций банк розвитку KfW, КП «Чернівціводоканал» спільно з Управлінням освіти Чернівецької міської ради та за підтримки консультантів проекту, GFA Consulting Group, проводять конкурс дитячих малюнків «Економія води – збереження ресурсів».

До участі у конкурсі дитячих малюнків «Економія води – збереження ресурсів» до Міжнародного Дня Води запрошені учні 5-7 класів шкіл міста. Учасники конкурсу спробують у своїх малюнках розкрити наступні теми :

• «Бережіть воду – це енергія життя»
• «Зекономив воду – зекономиш кошти»
• «Хто вкрав воду, той вкрав гроші громади».

І етап конкурсу стартував 20 лютого. В його ході у кожному навчальному закладі обрано по три найкращі роботи. Усі переможці І етапу отримають заохочувальні призи. Їх буде вручено в День Води – 22 березня.

ІІ етап конкурсу триватиме з 19 до 25 березня. Роботи його учасників презентуватимуть у виставковому центрі «Вернісаж», що на вулиці Ольги Кобилянської, 53. Переможців конкурсу обиратимуть відвідувачі виставки шляхом голосування. Також буде відкрито голосування на сайті КП «Чернівціводоканал» – vodokanal.cv.ua.

З найкращими роботами у кожній номінації матимуть змогу ознайомитися чернівчани. Їх розмістять на носіях зовнішньої реклами, розташованих у людних місцях.

16 авторів малюнків, які набрали найбільше голосів і стали переможцями конкурсу, отримають приз – поїздку в аквапарк.