В рамках реалізації проекту «Проект муніципального водного господарства м. Чернівців, стадія 1» співробітники КП «Чернівціводоканал» відвідують профільні тренінги, які для них організовує консалтингова компанія GFA.

Сьогодні, 22 травня 2018 року, до юристів та економістів підприємства завітали старший консультант з юридичних питань ТОВ «Інститут місцевого розвитку» Дмитро Левицький та Директор департаменту з питань ціноутворення та фінансового управління ТОВ «Інститут місцевого розвитку» Олена Нич.

Серед інших тем відвідувачі ознайомилися зі змінами в законодавстві України. Незабаром буде введений в дію закон «Про житлово-комунальні послуги», який суттєво змінює роботу комунальних підприємств зі споживачами, та законом «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», який набув чинності минулого року. Також порушувалось питання вимог до формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.

З огляду на велику ефективність, яку спостерігає керівництво підприємства від співпраці з міжнародними партнерами, окремий блок тренінгу був приділений вивченню вимог до розроблення, погодження, затвердження і виконання інвестиційних програм у сфері централізованого водопостачання і водовідведення.

<
>