Бізнес-план розвитку комунального підприємства «Чернівціводоканал» на 2018-2022 роки та план тарифного регулювання розроблено за грантові кошти Інвестиційного фонду сусідства Європейського Союзу.

Це безповоротна технічна допомога, яка передбачена угодою між урядами України та Німеччини на реалізацію заходів Пакету консультаційних послуг, що надається комунальному підприємству в рамках програми модернізації системи водопостачання Чернівців. Кошти технічної допомоги підприємство не повертає.

Загалом вартість усього робочого пакету №2 Консультаційної підтримки, яка надається за рахунок грантових коштів, становить 259 607,40 євро. Розробка бізнес-плану – це лише частина цього пакету консультаційних послуг. Про це інформує прес-служба Чернівецької міської ради.

Бізнес-план КП «Чернівціводоканал» розроблено з урахуванням міжнародних практик професійною міжнародною командою консультантів. Документ містить аналіз діяльності КП «Чернівціводоканал», зокрема аналізує причини поточного критичного стану справ на підприємстві, пропонує шляхи подолання кризи та розвитку підприємства, містить основні операційні, комерційні та інвестиційні заходи, які планується втілювати у 2018-2022 роках, а також чотири різні моделі тарифного регулювання та прогноз грошового потоку на 5 років у разі їх застосування.

Детальніше: https://pogliad.ua/news/chernivtsi/rozrobku-biznes-planu-dlya-chernivcivodokanalu-profinansuvav-es-352617