Днями на території комунального підприємства «Чернівціводоканал» для трудового колективу було проведено профілактичне навчання та інструктаж щодо техніки безпеки з вибухонебезпечними предметами.

Мета заходу – продемонструвати працівникам комунального підприємства, що робити у випадку виявлення підозрілих предметів та як їх ліквідують відповідні спецслужби.

За легендою, на територію водоканалу проник невідомий чоловік з коробкою, в якій знаходилась вибухівка. «Зловмисник» залишив свій пакунок, коли побачив машину правоохоронців та спробував втекти. Однак поліцейські охорони затримали чоловіка.

Одразу виявивши таку собі «вибухівку» поліцейські повідомили про це належним спецслужбам. Невдовзі на місце події прибули слідчо-оперативна група, вибухотехнічна служба та карета швидкої допомоги.

Під час проведення заходу керівники водоканалу пояснювали своїм підлеглим алгоритм дій у такій ситуації та першочергові правила безпеки.

Про поводження з вибухонебезпечними або підозрілими предметами провів інструктаж керівник вибухотехнічної служби. Він запевнив, що їхня служба цілодобово реагує на всі звернення громадян, та докладе всіх зусиль, щоб кожен буковинець почував себе у безпеці.

ВІДЕО

<
>