Відкрите обговорення намірів КП «Чернівціводоканал» внести зміни у тарифи з централізованого водопостачання, водовідведення  на 2021 рік відбудеться 25 травня 2020 року о 15:30 за адресою: вул. Комунальників, 5, м. Чернівці.

Обговорення проводиться у відповідності до Закону України «Про доступ до публічної інформації» та Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 №866.

Зміни пропонується внести у тарифи на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення на 2021 рік.

Зміни тарифів на 2021 рік пропонується провести у зв’язку із збільшенням складових витрат вартості послуг на централізоване водопостачання та водовідведення, а саме: на оплату електричної енергії, придбання реагентів та паливно-мастильних матеріалів, оплату праці та збільшенням видатків на сплату податків, зборів та інших витрат, передбачених Порядком формування тарифів.

Із обґрунтуванням запропонованих змін та структурою планових тарифів на 2020 рік можна ознайомитися на сайті КП «Чернівціводоканал» за посиланням: Обгрунтування проєкту тарифів на 2021 рікДодаток 1

До участі у обговоренні запрошуються представники органів місцевого самоврядування, чернівчани, всі інші зацікавлені особи.

Зауваження та пропозиції з обґрунтуваннями з приводу змін до тарифів приймаються за адресою:

58023, м. Чернівці, вул. Комунальників, 5; тел. 54-46-01
або на e-mail: [email protected],
контактна особа: Дудник Олеся Анатоліївна.