Відтепер чернівчани мають можливість он-лайн контролювати стан свого особового рахунку. Це стало можливим завдяки запуску Особистого кабінету на офіційному сайті КП «Чернівціводоканал». За кілька днів роботи нового онлайн-сервісу вже 980 споживачів водопостачання та водовідведення зареєстрували свої особисті кабінети.

Кожен абонент КП «Чернівціводоканал», на чиє ім’я відкрито особовий рахунок, має можливість зареєструватися і користуватися особистим кабінетом, що дає безліч переваг. Це і перевірка поточного балансу, внесення показників лічильника, перегляд історії платежів, а найголовніше – можливість оплати за послуги водопостачання та водовідведення, не виходячи з дому. Тож відтепер споживачі мають відкритий доступ до своїх даних в абонентській базі підприємства.

Реєстрація в особистому кабінеті займає всього кілька хвилин. Для її проходження необхідно знати номер свого особового рахунку та останню суму платежу, а також мати робочу електронну поштову скриньку.

З детальною інформацією та покроковою інструкцію щодо реєстрації в особистому кабінеті можна ознайомитись на сайті нашого підприємства або зателефонувавши за номерами тел.: 52-58-58, 52-23-94.