КП «Чернівціводоканал» продовжує замінювати проблемні ділянки Дністровського водогону БЕЗ відключення міста від водопостачання.
           Ми вже розповідали, що КП “Чернівціводоканал” закупило за власні кошти 5-метрові стальні труби діаметром 1000 мм, з яких були виготовлені спеціальні вставки, якими замінюють проблемні ділянки дністровського водогону. Між насосною станцією другого підйому «Вікно» та насосною станцією третього підйому «Шубранець» прокладена бетонна труба, яка втричі пережила термін власної експлуатації.
           Заміну виконують співробітники КП «Чернівціводоканалу» власними силами, уся необхідна техніка є в наявності. Також були попередньо отримані дозволи на проведення робіт у власників та орендарів земельних ділянок. Першу заміну проводили 19 травня, наразі – друга ділянка і друга вставка.
           Вже вдруге перед початком робіт з необхідної ділянки водогону Дністер-Чернівці було скинуто воду, проте чернівчани цього не відчули – місто отримувало воду з резервуварів чистої води, які були заздалегідь підготовлені та заповнені.

<
>