До участі в ІІ етапі дитячого конкурсу «Економія води – збереження ресурсів» надійшло 60 робіт від учнів 20 навчальних закладів Чернівців.

Нагадаємо, у цьому конкурсі глядачі самі обирають переможців. Головний приз – поїздка в аквапарк міста Хмельницький – отримають три роботи в кожній номінації, які наберуть найбільшу кількість голосів за підсумками обох голосувань – он-лайн та на виставці.

Ознайомитися з малюнками можна наживо у галереї «Вернісажу» на Кобилянській, 53, або на сайті vodokanal.cv.ua в розділі «ГОЛОСУВАННЯ ТУТ».

Проголосувати можна:

  • на сайті (тричі в кожній номінації)
  • на загальній виставці (обрати три найкращі роботи та вкинути у спеціальну урну відповідні бюлетені)

Конкурс відбувається у рамках реалізації проекту “Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1”, який фінансується коштом Європейського союзу через Німецький банк розвитку KfW, КП «Чернівціводоканал» спільно з Управлінням освіти Чернівецької міської ради та за підтримки консультантів проекту, GFA Consulting Group.

Усі учасники ІІ етапу отримають подарунки на святкуванні Дня Води, який відбудеться 22 березня о 14 годині в приміщенні «Вернісажу» на вул. Кобилянської, 53. Імена відвідувачів аквапарку будуть повідомлені після ретельного обрахунку голосів на сайті КП «Чернівціводоканал» vodokanal.cv.ua