На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилось у формі відкритого слухання 20 листопада 2018 року, було схвалено проект постанови «Про схвалення Інвестиційної програми Комунального підприємства «Чернівціводоканал» на 2018 рік».

04 грудня 2018 року о 14:00 год., у приміщенні КП «Чернівціводоканал» (м. Чернівці, вул. Комунальників, 5), відбулося відкрите обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми Комунального підприємства «Чернівціводоканал» на 2018 рік», що відповідає вимогам Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 р. № 866.

З метою ознайомлення з результатами проведення заходу оприлюднюємо Протокол відкритого обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми Комунального підприємства «Чернівціводоканал» на 2018 рік.

<
>