Щороку 22 березня за ініціативи ООН увесь світ відзначає Всесвітній день водних ресурсів, він же – Всесвітній день води. Цей день бере свій початок у 1992 році з Конференції з навколишнього середовища і розвитку, що проходила у Ріо-де-Жанейро. Генеральна Асамблея ООН прийняла офіційне рішення про проведення Всесвітнього дня водних ресурсів, який нагадує всім жителям планети про значення і важливість води, привертає увагу до проблем якості питної води, необхідності охорони водних ресурсів та їх раціонального використання.

Вода – це безцінний дар, а не просто обов’язковий атрибут, який усі звикли сприймати як належне. Ми повинні пам’ятати про це, тому що від вчинків та ставлення до води кожного з нас залежить, яку воду в майбутньому будемо пити ми всі.

Сьогодні, у Всесвітній день води, КП «Чернівціводоканал» хоче ще раз наголосити на важливості води та закликає спільними зусиллями підтримувати наші водні артерії у належному стані. Давайте разом робити усе можливе, щоб цього дорогоцінного ресурсу вистачило не лише нам, але й майбутнім поколінням.